Om klänningarna

Fleecelisa-klänningarna är designade av mig (registrerat varumärke) och är alla tillverkade av ett väldigt bra och pålitligt företag i Litauen. Dom är alla väldigt, väldigt välsydda. Och framför allt - dom sitter riktigt snyggt på kroppen! Du är riktigt fin i en Fleecelisa-klänning. 
Passar alla vuxna damer - kunderna är allt mellan 12->90 år gamla!

Några väljer att ha klänningen enbart som mysplagg hemma (med bara underkläder under), medan andra har sin på jobbet. Gränsen för användning sätter man naturligtvis helt själv.

Klänningarna är gjorda i det bästa material jag hittat på marknaden. Dom håller form och färg år efter år efter år... (men läs informationen vid varje produkt).
Från tyg till färdig klänning tar det cirka 2 månader: Inköp av tyg (vanligtvis i Båstad), leverans av tyg till Litauen, sömnad, leverans till Sverige av färdig klänning...

Många hundra kunder både i Sverige och utomlands har redan skaffat sig minst en Fleecelisa-klänning. Ja, många återkommer för att skaffa sig ytterligare en - "Jag booor ju i min klänning, för detta är det allra skönaste man kan ha på sig..."

Är det kanske dags också för dig att skaffa dig en gosig Fleecelisa-klänning?